Szerzők

Szerzők
dr. Nagy Gabriella
Paramami
Kezdő anya. Friss feleség. Magabiztos nő. A Paramami.hu megálmodója.

Világ életemben sokat dolgoztam. Karrier, nagy cégek, saját cég, szabad élet. Jog, belső ellenőrzés, business coaching, meditációs kurzusok. Sok tanulás, utazás, fenntartható hedonimus. Aztán megérkezett mindehhez J., a Társ is.

Amikor a pocakomba költözött B., elkezdtem az internetet bújni. Próbáltam felkészülni az anyaságra. Hol szüljek? Ki legyen az orvosom? Hogyan kell fejlődnie? Milyen vizsgálatok várnak rám? 

Csatlakoztam minden Facebook csoporthoz amit találtam, olvastam cikkeket, kérdeztem gyakorló anyukákat. Ellentmondó információk, bizonytalanság, kétségek, para.  

Aztán megszületett B és az addig kialakított, magabiztosan irányított életet felváltotta egy izgalmas, új, ismeretlen, kérdésekkel teli. Paramami lettem. Félelmekkel, bizonytalanságokkal.

Kiderült, mi volt hasznos az olvasottakból, és mi az, amire szükségem lett volna, de nem hallottam róla. Még több kérdésem lett, még több ellentmondó infót találtam. Kinek higgyek? Hogyan döntsem el, hogy melyik megoldás lesz a megfelelő számunkra?

Az oldalon hasznos infókat gyűjtök össze, bevált praktikákat osztok meg, és szakértők segítenek a kezdeti bizonytalanságok és nehézségek leküzdésében.

Tarts velem, ha időnként benned is felbukkan Paramami, és Te is bizonytalan vagy, és elveszettnek érzed magad az anyaság, a gyermeknevelés és a párkapcsolat mindennapi kérdéseiben.

Gabi
Témák

Miről szól a blog?

Hogyan légy Paramamiból Powermami!

Terhesség

Milyen vizsgálataid lesznek? Mit olvass el feltétlenül és mit NE? Hogyan készülj fel az anyaságra? A várandósság szépségei, nehézségei

Csecsemő táplálása

Szoptatás és tápszer. Hozzátáplálás és receptek. Hogyan változnak meg a család vásárlási és táplálkozási szokásai a baba érkezésével?

Szülés

Hol szülj és hogyan? Ki legyen veled? Mit vigyél magaddal a kórházba? Hogyan készülj? Császármetszés és természetes szülés kérdései

Párkapcsolat

A baba érkezésének hatása a párkapcsolatra. Hogyan válunk családdá? Hogyan támogathatjuk a párunkkal egymást a legjobban?

Babacuccok

Milyen babacuccokra lesz szükséged? Mennyibe kerül egy babakelengye? Mit érdemes használtan és mit eredetiben venni?

Anyaság

Az anyává válás útja. A kezdeti nehézségek, bizonytalanságok, örömök megélése, a saját napirend kialakítása. Anyaidő és feltöltődés